Η ομάδα μας

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!

ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ MR. BEAN COFFEE COMPANY.

Το έτος ήταν το 2015 όπου η εταιρεία δεν επένδυσε απλώς σε έναν μοναδικό και υπερσύγχρονο για τα ελληνικά δεδομένα εξοπλισμό, αλλά και στην εξέλιξη καθενός από τα μέλη της με αποτέλεσμα να καταφέρνει μέχρι και σήμερα να χτίζει όλο και περισσότερες σταθερές σχέσεις συνεργασίας, βοηθώντας τους πελάτες της να αναπτύσσονται στον ίσως πιο ανταγωνιστικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, αφού αυτό που τελικά «αγοράζει» ο πελάτης είναι κάτι παραπάνω από έναν καλό καφέ!

Έτσι, σε συνδυασμό με χαρμάνια αλλά και καφέδες μοναδικής προέλευσης που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, προσφέρουμε ένα φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που καλύπτουν ζητήματα που αφορούν από την κοστολόγηση και την ανάπτυξη franchise, μέχρι τον εξοπλισμό κατάλληλων μηχανών και το σχεδιασμό καταλόγων αλλά και εξατομικευμένων προϊόντων.