Ο καλός καφές, είναι προτεραιότητα μας!

Γιατί λοιπόν 3sips?

Γιατί ψάξαμε, δοκιμάσαμε και ανακαλύψαμε τον καφέ που χρειάζεστε. Έναν καφέ φτιαγμένο εδώ, για εδώ.
Όχι αλλού, για παντού.

Σε μια δυναμική και άκρως ανταγωνιστική ελληνική αγορά, όπου η προσφορά ποιοτικού καφέ είναι άφθονη, θέλαμε να προσφέρουμε κάτι όχι απλώς ποιοτικό αλλά φρέσκο και διαφορετικό.

Κάτι που όχι μόνο θα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο του ελληνικού κοινού, αλλά και που θα προσφέρει στον επιχειρηματία την ολοκληρωμένη λύση που χρειάζεται για να πετύχει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Απλότητα γεμάτη δύναμη

Το κόκκινο, το χρώμα που πάντα συμβόλιζε τη δύναμη της ζωής, την αποφασιστικότητα και τα έντονα συναισθήματα. Το κίτρινο, το χρώμα της γαλήνης, της ελπίδας και της δημιουργικότητας. Και το πράσινο, το χρώμα της φύσης, της αρμονίας και της καλής υγείας. Όπως και τα χαρμάνια μας.

Φτιαγμένα με μεράκι, κάθε χρώμα της 3sips συμβολίζει την ιδιότητα που του ταιριάζει. Από το δυνατό κόκκινο, στο ισορροπημένο κίτρινο και στο πιο ήπιο πράσινο. Τρία χρώματα, τρεις επιλογές και - όπως λένε ότι πίνεται ο καλός espresso - σε τρεις γουλιές…

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Παροχή υπηρεσιών & εξοπλισμού

Το αύριο ξεκινά
με σίγουρα βήματα σήμερα

Ένα καλό προϊόν αρκεί από μόνο του για την επιτυχία μιας επιχείρησης; Η ιστορία δείχνει πως όχι. Αυτό που έχει αποδειχθεί όμως ξανά και ξανά είναι πως οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται κατά πολύ όταν μπαίνουν σε εφαρμογή δοκιμασμένες, ασφαλείς τεχνικές που φέρνουν αποδεδειγμένα αποτέλεσμα.

Έτσι, στην 3sips, δε θέλουμε να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό μόνο για τον καφέ σας αλλά κυρίως για την επιτυχία σας. Και με την πολυετή μας πείρα, σας προσφέρουμε εξαρχής τον «σύμβουλο» που ίσως κάποια μέρα χρειαστείτε.

Από την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού και την σωστή κοστολόγηση, μέχρι τη δημιουργία ελκυστικού καταλόγου ροφημάτων και την απόκτηση ή τον χρησιδανεισμό και τη συντήρηση εξοπλισμού και μύλων άλεσης καφέ, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Όχι γιατί το «περηφανευόμαστε» εμείς, αλλά γιατί τα νούμερα και τα αποτελέσματα είναι πάντα οι πιο αντικειμενικοί κριτές.

Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι της 3sips

Πολλά χρόνια μαζί, με όρεξη για δημιουργία και προσφορά αλλά κυρίως με μια κοινή επιδίωξη: να μπορούν οι πελάτες μας να απολαύσουν την περιπέτεια στον κόσμο του καφέ όπως κι εμείς.

Γι’ αυτό και δεν προσφέρουμε μόνο καφέ αλλά ουσιαστική υποστήριξη και τεχνογνωσία ώστε οι προκλήσεις της αγοράς να μην σταθούν εμπόδιο στην επιτυχία τους. Όταν ξεκινήσαμε το 2015, κάθε μας μέλος είχε ήδη τη δική του πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο.

Αλλά από τότε μέχρι σήμερα, η συνδυασμένη αυτή πείρα της ομάδας, μας επιτρέπει να παρέχουμε για κάθε μας πελάτη πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες ώστε να γνωρίζει πως δίπλα του έχει συνεργάτες που τον κατανοούν και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Όσο κι αν προοδεύσει η τεχνολογία, όσες νέες μηχανές κι αν εμφανιστούν, όσο καλό μάρκετινγκ κι αν γίνεται, αυτό που πάντα μέτραγε και θα μετράει είναι οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου όταν τους το χρειαστείς. Και αν οι πελάτες μας όντως μας έχουν πει την αλήθεια, σε αυτό το κομμάτι φαίνεται τα πηγαίνουμε καλά…

Φιλικά,
Η ομάδα της 3sips